Hundesalon

Salonen er placeret i min privatbolig med handicap venlig indgang i venstre side under det røde skilt fra forsiden af huset.

Ydelser:

  • Hverdags Klip, trim og vask af alle racer (også blandinger).
  • Katte soignering i samråd med ejer
  • Negleklip og ørepluk
  • Vejledning i foder, pelsplejeprodukter m.m.

I mit arbejde med hundene og kattene anvender positiv samarbejde som dyrene virkelig forstår. Jeg arbejder efter princippet om at soigneringenen skal foregå af lyst og ej af tvang. Jeg lægger vægt på positiv forstærkning (godbidder og ros) som motivationsfaktor.

Hyppigst arbejder jeg uden ejer er tilstede i salonen, så det bare er mig og hunden som samarbejder, men jeg ved at der desværre af og til kommer nye kunder som har hunde med tidligere traumer fra andre saloner. Hér er det vigtigt at jeg er orienteret inden tiden bestilles så vi evt kan sætte ekstra tid af til at ejer er med under processen.

Jeg har en forventning til at hunden/ katten kommer uden lopper. Skulle dette ske alligevel, bades hunden ikke pga risiko for spredning og der betales for en fuld soignering. Hunde og katte skal forbygges mod lopper hele året rundt.

Ved tidsbestilling kan jeg kontaktes på telefon 26224377 mandag-fredag mellem 9-15

Betaling hos hundesalon

Jeg modtager ikke dankort men kun kontant afregning.
Husk at afmelde tiden senest dagen før på Direkte telefon 26 22 43 77, hvis du er forhindret i at komme. Der tillægges ellers 250 kr. for udeblivelse på næste soignering.